tisdag 20 november 2012

Carmina (inte längre) till salu

2012-12-07 Edit: på 4:e utlästningen blev det rätt. Nu kan jag ha skorna på arbetet en hel dag utan att behöva amputera lilltån. Tack till Anderssons skoservice. Enda nackdelen är att det blivit tydliga sträckmärken i lädret. Bilder på dessa kommer i kommande inlägg.

Trots två utlästningar blir inte Carminorna bra för mig. Det är med sorg i hjärtat jag måste sälja dem, se annonsen här: Carmina.

2 kommentarer:

 1. Trist. Hur kunde det bli så fel för dig? Jag brukar köpa mina randsydda skor på nätet vilket ju alltid är lite av en chansning om man inte provat modellen innan, men det har alltid gått bra hittills. Butiksköp väntar man ju sig en perfekt passform på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag tror det var ett för starkt "habegär" som var främsta orsaken. I butiken sa de att skorna skulle kännas trånga i början men att de skulle ge med sig efter ett tag. Det var dock inte det som var huvudorsaken utan mer att jag var lite orutinerad. Nu vet jag bättre var gränsen går mellan skor som kan "gås in" och skor som aldrig kommer att fungera. Nästa gång ska det bli perfekt...

   Radera