fredag 14 mars 2014

Dags för inventering - Del 1

Inom kort kommer ett inlägg där jag går igenom skosamlingen så som den ser ut idag. Det är en hel del Loake, blandat med Carmina, Crockett & Jones och Italigente. När man tittar på helhetsbilden ser man också att det fortfarande saknas några modeller. Detta trots att många i min omgivning verkar tycka att det räcker med ynka åtta par. Galet, eller hur?



Samlingen


Flaggskeppen

3 kommentarer:

  1. Nu finns bloggen åter på Facebook. Den har säkert minst fem "likes", hamnar DU på topp tio?

    SvaraRadera
  2. Hej, kul blogg som jag numera följer på FB! En intressant sak som jag funderat på vore att införskaffa ett par begagnade randsydda kvalitetsskor och försöka återställa dem i mint-condition. Lär gå att återställa grundformen med olika hemmametoder (vatten mm) bästa hälsningar. OM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Kul att du följer bloggen och ännu roligare att du kommenterar. Det gör det roligare att blogga också. Kul idé att renovera gamla randsydda skor. Se bara till att försöka hitta så bra råmaterial som möjligt. Det ska vara riktigt kalvskinn (inte något plastbehandlat, vilket tyvärr inte är ovanligt). Tycker att det ska bli spännande att se om du hittar ett par. Funderar själv på samma sak och hittar jag ett lovande par slår jag till.

      Lycka till!

      Radera