onsdag 3 oktober 2012

Bloggen är igång

Eftersom detta är min blogg kommer jag börja med att beskriva mitt eget skoprojekt, som är att införskaffa en bra och varierad basgarderob för alla tillfällen. Projektet startade egentligen julen 2011. Men först nu kommer bloggen igång. Jag kommer även att skriva om annat mode, utvalda märken/tillverkare av skor och kläder samt tipsa om bra butiker.

Här kan ni se en bild på skogarderoben av idag (utan sneakers, löparskor och lite andra avarter).
Senare kommer lite mer om de olika skorna och framtida köp.

2 kommentarer:

 1. Mycket intressant!

  Jag är på väg att göra samma sak själv! Började i våras med två par RMW. (Dessvärre var det ena paret måndagsexemplar, så de skorna är i Australien på service.) Jag är i valet och kvalet om nästa steg blir ett par Trickers eller 2 par Loake 1880... Vi får se. Nu ska jag börja skjuta hagel, så då kommer dessvärre en stor del av skobudgeten föras över till gevärsbudget... Kanske ett par Trickers med commandosula är det rätta när man mosar lerduvor?

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marcus!

   Kul att du gillar bloggen och kul med andra som är på samma bana. Jag har även lite fler kollegor och bekanta som är inne på samma spår. Ett alternativ till Trickers är ju det du är inne på. Jag kör själv ett par Loake Litchfield med Storm Welt och Dainite Sula som borde klara iallafall måttlig gyttja (annars är det Tretorn som gäller), och ett par lågskor till, svarta denna gång. Mer om det i kommande inlägg... Ha en trevlig helg!!

   Radera